RockStation

Kiadta az új videóját a Felleng!

2022. március 31. - theshattered

felleng2022.jpgMegjött a Felleng új dala és videója, a Harmónia. A számhoz egy igen látványos videó is készült, a címhez az elmúlt évek történései alapján talán nem is szükséges különösebb magyarázat. Hallgassátok!

A Felleng 2020 tavaszán alakult. A bemutatkozó lemezünk megjelenése után, a pandémia közben átgondoltunk mindent, ami körülöttünk történt és elkezdtük új dalainkat felvenni. Mint ahogy kicsit az egész világ, mi is elindultunk az önismereti túránkon, és erről a kirándulásról az első mérföldkő, amit megosztunk veletek, a Harmónia.

A Harmónia az, amire valamilyen formájában mindenkinek szüksége van. Akár egy dal születéséhez segít hozzá, akár az élet más területein erősít meg minket. A Harmónia keresése és fenntartása nem egyszerű, mivel a világ körülöttünk változik, van amikor jobban, van amikor kevésbé befolyásolva minket. Ezeket a változókat kell néha elengedni, és a közös nevezőt megtalálva a jövő felé nézni.

A klip felvételeit Bikali Sándornak, míg a vágást és színkezelést Mirtse Korinak köszönhetjük.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr2717793737

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum