RockStation

Rock Nuggets Vol1. / Fear Factory - Recoded (Nuclear Blast, 2022)

2023. január 04. - moravsky_vrabec

ff_recoded_lp.jpg

Dino Cazares, a bátran úttörőnek nevezhető industrial csapat gitáros-mindenese igazán ért hozzá, hogyan tartsa a banda nevét a körforgásban. Ha az apránként elcsepegtetett infómorzsák már kevésnek bizonyulnak, kiad egy remix albumot. Ha te is azt hitted, hogy ez már AZ a lemez az új énekessel, akkor a nevében is elnézésedet kérem, de arra még várni kell - állítólag már készül.

A Recoded album a 2021-es Aggression Continuum dalainak remixeit tartalmazza. A csapat mellől már ismerős Rhys Fulber és az új meghívottak alapos munkát végeztek, minden dal új karaktert kapott a kezelés során. A Disruptor (ami itt Disobey néven ismeretes), valamint a Fuel Injected Suicide Machine (I Am the Nightrider) itt is kiemelkednek, de általában jó a felhozatal, érződik, hogy minőségi alapanyagból dolgozhattak. (Az eredeti nagylemezt ITT elemezgettük.) Az éneket is megtartották, legfeljebb effektezték kicsit (nagyon), vagyis a már rég távozott Burton C. Bell ezen a lemezen is szerepel. A csapat februárban már amerikai turnén lesz a Static-X vendégeként, annál tovább már nem húzhatják az új énekes bemutatását. Dino ígérete szerint az új frontember egy friss dallal debütál majd, egyelőre annyit tudhatunk róla, hogy férfi, olasz (ez nem megerősített pletyka), harmincas, és nem széleskörűen ismert. A kattintással óvatosan, nem mindenkinek fog bejönni a tuctucosított extrémmetál! 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr1818017892

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum