RockStation

Lemezbemutató turnéjával érkezik a Distant

2023. február 10. - rockstation

distant2023.jpgA deathcore hősök Tryannatophia és Aeons Of Oblivion című lemezeikkel meghódították a death metál színteret, most pedig új lemezzel emelik a tétet. A Heritage budapesti lemezbemutatója május 13-án lesz a Dürer Kertben, a zenekart pedig a szintén remek Exortionist, a Dagger Threat és az Abbie Falls kísérik.

A rotterdami Distant egyesíti a hiperdiszonáns downtempo deatcore-t, a csapkodó, brutális metált és a beatdownt, hogy megalkossák a heaviness kegyetlen világát, mindezt a saját mitológiájuk köré csavarva. A zenekar 2014-es megalakulása óta meghódította a keményzenei világot Tyrannotophia és Aenos Of Obvilion c. albumjaikkal ostorozva azt. Erős és energikus élő előadásaikkal meghódították a világot. Több európai és amerikai turné van a hátuk mögött, többek közt olyan zenekarok vendégeként, mint a Lorna Shore vagy a Suicide Silence. Mindent egybevetve, a banda az évek során bebizonyította, hogy erős gerincét jelentik a deathcore közösségnek, mindezt pedig a több milliós online stream és a több ezres rajongói tábor is bizonyítják. A Distant társaságában érkezik az Extortionist, az Abbie Falls és a Dagger Threat is.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr2618045404

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

meronem 2023.02.12. 22:05:04

Distant: valahogy az az érzésem, hogy a Watch My Dyingot úgyse éri utol semmi. :-(
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum