RockStation

2009 legjobb rock- és metálalbumai - szerintünk

2009. december 29. - SAABI

 

2009 LEGJOBB ROCK ÉS METAL ALBUMAI
a'la Rock STATION

 

10 PONT / KÜLFÖLDI

 

 

10 PONT / HAZAI






 

 

9 PONT / KÜLFÖLDI ÉS HAZAI

 

8 PONT / KÜLFÖLDI ÉS HAZAI

 

Amint látjátok, összegyűjtöttük azokat a külföldi és hazai albumokat, amelyeket volt szerencsénk hallgatni és értékelni 2009-ben. A csoportosítás osztályzat alapján történt a 10/10 pontos (illetve a blog.hu-n: 5/5 pontos) lemezeket külön is kiemeltük.  9 pontos és a 8 pontos albumból túl sok van ahhoz, hogy mindet kitegyük ide a címlapra, de a megadott linkekre kattintva kedvetekre böngészhettek ezek között is.

Természetesen kíváncsiak vagyunk a Ti véleményetekre is, Kedves Olvasók, Rockzene rajongók!
Írjátok meg ide kommentben vagy az rsszerk [kukac] gmail.com címre a saját TOP 10 -es listátokat. Az olvasói listákat a saját magunk által összeállított sorrend mellé állítva publikálnánk valamikor január második felében, úgyhogy mostantól számítva 3 héten keresztül, mondjuk január 20.-ig lehet küldeni a TOP10 listákat.

Nem maradt más hátra, minthogy most már közvetlenül az Újév előtt mindenkinek mindenféle pozitívumot kívánjunk a 2010-es esztendőre, jővőre folytatjuk, szilveszterre jó bulizást, bizonyára lehet találni rockzenei programokat is bőven a különféle rock-klubokban szerte az országban. Nekünk eddig két buliról szóltak. Az egyik a Tilos Rádió támogató bulija a Dürer Kertben (Quimby, The Carbonfools, Tilos DJ-k...) december 31.-én, a másik egy előszilveszteri punk-hepaj Óbudán a Vörös Yuk-ban december 30.-án, ahol fellépnek a Tirpunk, a C.A.F.B., a Káderek és a Sentex zenekarok. Részletek a klubok weboldalán a fenti linkeken.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr761608596

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum