RockStation

Defmetálos Prodidzsáj! - a Diamonds Are Forever feltuningolta az éjszaka himnuszát

2015. július 26. - Nemesúr

pityu_daf.jpg

A Diamonds Are Forever egy rohamosan növekvő hírű 'core bagázs Cluj Napocából (vagyis: KOLOZSVÁRRÓL!), akik minden félévben valami nagyot villantanak - odahaza már jelentős közimádatnak örülnek az izzadt pincegödrökben, és olyan impozáns nevekkel koncerteztek eddig együtt, mint az Unearth, a Superbutt, a Sepultura vagy a Caliban...

ERRE MOST, TESSÉK. A Szigethívők meggyalázva érzéséért felelősséget nem vállalunk, de én még azt is ki merem jelenteni: ez a cover, amilyen primkó, olyan ütős lett! 

A Prodigy-projektbe az (eddig) főleg bárzenében utazó Andra Marcu hozta a nőiséget és a neves drum'n'bass producer és egyfős beatgenerátor,  keményebb elektronikát... és az egyik torok magától magyarul hörög ám! :)

daf.jpg

Erre a 9GAG is felfigyelt, ahol már pörög a számláló, és sehol egy troll! Az ugrálós-veretős metalcoret deathcore és ipari-elektromos elemekkel megtűzdelő fiúk, bár mindössze 4 év alatt máris egy impozáns életművet hoztak össze, nem tétlenkednek: 2013-ban önerőből készítettek egy limitált live-DVD + születésüket dokumentáló házimozi kombót, a Bridges Are Bornt, 2014-ben megnyerték a Metalhead Awards Románia Legjobb Ifjú Felfedezettje díjat, idén nyáron pedig, mert díjazzák a DIY-t, a magyar vidéket is meglátogatták: februárban a budapesti KVLT és a Pécsi Strausz Ti-Ti-Tá köszönhette nekik az impromptu falleverést. Ezalatt bejárták Közép- és Kelet-Európát, és cuki akusztikus koncit is verettek egy plázában, mer' az is lehet trú... Július 28.-án meg a kibaszott Suicide Silence-el csapják. Hát, ez a karrier. További kóstoló:

Mi részünkről gratulálunk a legénységnek, és emeljük a páleszt Pityuval, a bagázs székely ordibátorával egyetemben a további sikereikre! És hogy milyen lett, azt ide kattintva mindenki maga döntheti el:

~

by Nemesúr(/Nemes Márk)

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr547654524

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum