RockStation

Harminc éves a Prosectura!

A Macskanadrág pedig huszonöt

2019. augusztus 11. - csigaur
p30.jpg
Bármilyen hihetetlen, idén 30 éves az egyetlen önkéntes tűzoltó és lendületzenekar a Prosectura! Az alábbiakban olvashattok egy pár őszinte mondatot a zenekar tolmácsolásában.

Tovább

Slipknot - We Are Not Your Kind (Roadrunner, 2019)

Te mennyire lennél barátságos?

wanyk.jpg

A Slipknot debütáló albuma pontosan húsz éve jelent meg. Azóta jó néhányszor lecserélte a kilenc tagot számláló szörnyeteg a maszkjait, túl vannak pár tagcserén, most pedig újra hallatnak magukról. We Are Not Your Kind címmel a napokban jelent meg a hatodik nagy stúdió albuma a zenekarnak. Nézzük is meg, hogy mit is hoztak nekünk most az iowai zenészek!

Tovább

Black Orchid - Újabb klipet készített a The 69 Eyes

the-69-eyes-press-2019-cr-ville-juurikkala-billboard-1548.jpgMár három klipes dallal rendelkezik a The 69 Eyes új albuma, holott még meg sem jelent - szeptember 13-án jön el annak az ideje. Jyrki 69-ék láthatóan nem apróban nyomják a promót, szépen meg is mozgatják majd az anyagot, november 12-én Budapesten is bemutatják a West End című korongot, melyről most a Black Orchid lett az aktuális kiszemelt.

Tovább

Tears In The Rain címen itt a következő lemezelőzetes dal Tarja Turunentől

tarjahea2.jpgAugusztus 30-án, azaz szűk három hét múlva jelenik meg Tarja Turunen legújabb szólólemeze, az In The Raw. Az énekesnő nyilvánvalóan meg is szeretné mutatni, hogy nem árul zsákbamacskát, így hozott egy újabb nótát a rajongóinak: a Tears In The Raint, melyhez egy történetmesélős klipet is társítottak az illetékesek.

Tovább

Aki könnyűvérű, az az is marad! - A Steel Panther nem hazudtolja meg önmagát!

0steelpanther2019_50_eredmeny.jpgFriss, természetesen önmagukat egyáltalán nem komolyan vevő, viszont annál több szexuális utalást rejtő videót készített a nem is olyan régen a Budapest-szüzességét elveszített Steel Panther. A csapat a beszédes című Always Gonna Be A Ho című nótát szemelte ki következő (szexuális) áldozatnak a szeptember 27-én érkező Heavy Metal Rulezról, ami ha hihetünk az ígéreteknek, maga lesz a megtestesült mindent vivő bulialbum.

Tovább

Ha kemény vagy, ez vár majd a hármas Babymetalon!

babymetal-april-1-2019-promo.jpgA két frontlányosra fogyatkozott Babymetalnak már nem elég a Föld, egyenesen a galaxist veszi célba! Persze csak névlegesen, mivel a japán furametal csapat harmadik albuma, melyen tizennégy dal várja majd a rajongókat, Metal Galaxy címmel lesz majd elérhető október 11-től, rajta többek között olyan vendégzenészekkel, mint a Sabatonos Joakim Brodén, vagy az Arch Enemy frontasszonya, Alissa White-Gluz. Ezek közül, mármint a dalok közül párat már ismerhet a nagyközönség, ezeket most meg is mutatjuk, mindezt a borítóval és a dallistával megdúsítva.

Tovább

Dee Snider, Chris Fehn és Mick Mars is játszik Phil Campbell új dalában

boots.jpgThese Old Boots címen kiadta az október 25-én megjelenő új szólólemezének, az Old Lions Still Roarnak az első promóciós dalát a Motörhead húrnyűvője, Phil Campbell. A nótában magában, ahogy egyébként a lemez többi részében is, halmozódnak az ismertebbnél ismertebb nevek, nem is akárkik, lentebb meg is találjátok, kik adták a nevüket, hangjukat a legenda albumához! A csizmás dalban rögtön három név is ott figyel, ők a Twisted Sisterből ismert Dee Snider, a Mötley Crües Mick Mars és a Slipknotból idén kipenderített Chris Fehn. Mindehhez egy videó is készült, amit mi is nagy lendülettel mutatunk meg Nektek.

Tovább

Death Church - Folytatja a promót a Machine Head

machine_head_2019.jpgKisebb kihagyás után, de folytatja a Burn My Eyesos dalok régi-új felállásban történő bemutatását a Machine Head. Az október 20-án Budapestre is ellátogató Robb Flynn és társai produkció, mint ismert, két felvonásos műsorral készül a rajongóknak, az egyes blokkban a Flynn - MacEachern mellett eddig még két be nem jelentett arc nyom majd egy masszív best ofot, a kettesben az előbbi két név és Chris Kontos, valamint Logan Mader jóvoltából csendül majd fel a teljes Burn My Eyes. Ebből a körből hallható most a Death Church.

Tovább

Megérkezett az As I Lay Dying visszatérő lemezének címadó dala!

aild_2019_04.jpgSzeptember 20-án jelenik meg a Tim Lambesis szabadulását követően újjáalakult As I Lay Dying új nagylemeze, a Shaped By Fire. Az év egyik legjobb metaldalát, a My Own Grave-t is tartalmazó nagylemezről most a címadó tételt mutatta meg az október 7-én Budapesten is fellépő csapat, melynek a lángmennyiségét szinte (de tényleg csak szinte!) még egy átlagos Rammstein-koncertklip is megirigyelhetné.

Tovább

A rohadó, újjászületett Isten nevében jön a következő Profanatica

profanatica_presspic_davidparham_whitesmoke.jpgA Season Of Mist kezelésében fog megjelenni a Profanatica legújabb nagylemeze, a kedves, ámbátor annál beszédesebb című Rotting Incarnation Of God. Az október 11-re beütemezett korongon tíz dal fog helyet kapni, melyek természetesen eddig sem fogják meghazudtolni a csapat dögszagú gyökereit. Hogy mennyire nem, a címadó révén le is tudjátok ellenőrizni!

Tovább

Újra megjelenik az idén ötven éves Abbey Road!

abbey-road.jpgA tavalyelőtti Sgt. Pepper és a tavalyi Fehér Album újrakiadás után idén újabb legendás The Beatles lemez kapja meg a maga ötven éves ünnepi verzióját, mégpedig az Abbey Road. Az albumon olyan zenetörténeti örökzöldek találhatók meg többek között, mint a Come Together, a Something, vagy a Here Comes The Sun, de mindegyik nótája - talán mondani sem kell - büszkén ül ott a gitárzenék Pantheonjában.

Tovább

Dobozban a friss Agnostic Front!

agnostic_front_2015.jpgBefejezte az új, majd ősszel megjelenő nagylemezének stúdiós munkálatait a hardcore-alapcsapat, az Agnostic Front. Az anyag már tokkal-vonóval együtt ott van a kiadónál, már csak ki kell várni a fennmaradó időt. A nagy öregek holnapután Esztergomban is szétszedik a házat, mégpedig a Don Gatto, a PMA és a CYD felvezetésével egy jó ideje már teltházas Sportalsó előtt.

Tovább

Perfect - Új dal a Hellyeahtől!

hellyeah_may2019.jpegEgy újabb dalt adott ki a még Vinnie Paul által feljátszott, de már sajnos nélküle megjelentetett új nagylemezéről a Welcome Homeról a Hellyeah. A Perfect című tétel ezúttal mindenféle körítés nélkül jött, a teljes korongra hivatalosan szeptember 27-ig kell még várnia a rajongóknak. A turnékon a Stone Sourból is ismert Roy Mayorga fogja kisegíteni a csapatot.

Tovább
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum