RockStation

Ázsiai és dél-amerikai black/death bestialitás

Infernal Execrator és Goat Semen koncertek a KVLT-ban

2019. szeptember 15. - bönin

infernal_execrator_flyer.png

Ázsiai kecskehadurak látogatnak Budapestre jövő hét vasárnap, azaz szeptember 22-én, akik nyers és barbári black/death orgánumukkal ránk szabadítják majd a szingapúri fémet. Az Infernal Execrator tipikus bestial black/death metalban utazó underground förtelem! Supportként a második zenekar szintén black/death misét fog produkálni a KVLT tárnáiban. A német Sacrilegious Rite, mint szingapúri testvére, óriási tisztelgést nyom az underground előtt a bestiális szarvak alatt. Facebook esemény ITT.

Tovább

Planet Of Zeus - Faith In Physics (HPSR, 2019)

Jó planétán vagyunk?

2019. szeptember 15. - KoaX

64601185_10156729187638853_6159619440523608064_n.jpg

Görögország levegőjében tutira van valami, amiért annyi stoner zenekar jön onnan. Vagy lehet csak az Istenek lehelete csapkodja a tarkójukat a zenészeknek nem tudom, de tény, hogy virágzik arrafelé ez a műfaj. A Planet Of Zeus-ról tutira hallottál már, ha érdekelnek a sivatagi riffek, ha meg nem, akkor éppen itt az ideje pótolni a hiányosságot.

Tovább

Megfilmesítette a Danny Worsnoppal közös dalát az All That Remains

all-that-remains-2019.jpgEgyáltalán nem friss termés, hiszen a tavaly novemberben megjelent Victim Of The New Disease című nagylemezen jelent meg, de azért adott egy videót az Asking Alexandria frontemberével, Danny Worsnoppal közösen felvett dalának az All That Remains. Míg a dalban még a tavaly ősszel elhunyt Oli Herbert hallható, addig videóban már értelemszerűen az ő helyére érkezett Jason Richardson jelenik meg, a film maga a következőképpen fest.

Tovább

Új nagylemezre készül a The Who!

the-who1.jpgTizenhárom év után új nagylemezt ad ki a The Who. A legendás brit rockcsapat nemes egyszerűséggel Who címre keresztelte el a friss alkotást, melynek az első dalát, a Ball And Chaint már be is mutatták a nagyközönségnek. A több, mint fél évszázados zenekar friss anyaga, melyet Roger Daltrey nemes egyszerűséggel a csapat legjobbjának tart a Quadrophenia óta, november 22-től lesz hivatalosan elérhető.

Tovább

Time Flies - Újabb videót mutatott be a KXM

kxm2019.jpgTegnap jelent meg a KXM legújabb nagylemeze, a Circle Of Dolls. A Doug Pinnick (King's X), George Lynch (Lynch Mob, Dokken) és Ray Luzier (Korn) alkotta csapat a megjelenés mellé egy videót is beékelt a köztudatba, mely a Time Flies című tételre lett leforgatva és mely stúdiózós jelenetekkel van csurig aggatva.

Tovább

Új dalrészletet mutatott be a Five Finger Death Punch

five-finger-death-punch-2019.jpgEgy új dal részletét használta fel a nem olyan régen bejelentett, a Megadethtel és a Bad Wolvesszal közös Európa-turnéjának megpromózására a Five Finger Death Punch. Az Inside Out címre keresztelt, vélhetőhen hamarosan bemutatásra kerülő dal a jövő év elejére várható új nagylemezen lesz rajta, a nótadarab némi lendületes képanyaggal betársítva a lentiekben csekkolható le.

Tovább

Ácsi, babám! - Itt a Lindemann új klipje!

lindemannstehaufsingle.jpgA hosszú időhúzás (előzetesek, részletek, valamint a magának a dalnak a bemutatása után) végre megérkezett a Lindemann új dalának, a Steh Aufnak hivatalos videója Zoran Bihac rendezésében. A Peter Stormare vendégszereplésével (aki többek között A Szökés John Abruzzija, vagy a Bad Boys 2. Alexejeként lehet ismert) készült film lentebb nézhető meg, a teljes nagylemez F & M címmel november 22-én érkezik.

Tovább

Mary On A Cross - Itt a másik új Ghost-dal!

ghostpromo.jpgMint a rajongók jól tudják, a Prequelle két hét múlva megjelenő speckó újrakiadásához két új dal is jár majd. A tegnapelőtt bemutatott Kiss The Go-Goat után Tobias Forgeék bemutatták a Mary On A Crosst is, így már a teljes (fizikai formátumban kb. két óra alatt elfogyott) EP anyaga hallható - mert hogy úgy is elérhető volt. Nem mellékes infó, hogy a Ghost Magyarországon is fel fog lépni, a rajongók számára a december 3-at kell jó mélyen bevésni a naptáraikba. Az előzenekarok az All Them Witches és a Tribulation lesznek.

Tovább

Dübörög a fűvonat - Újabb dalt adott ki a Cannabis Corpse

cannabis-corpse-2019.jpgNovember 1-én jelenik meg a cannabis-mániás death metalos Cannabis Corpse legújabb nagylemeze, a Nug So Vile, mely természetesen olyan tömény fűszagot fog árasztani, hogy a hallgatás közben is passzívan beállunk majd, mint a gerely. Mindezt bizonyítandó itt a második előzetes dal, a Blunt Force Domain, mely méltón hozza a Cannabis Corpse szellemi örökségét.

Tovább

Az Arénában játszik tavasszal a Parkway Drive!

pd2019.jpgA sikeres nyári fesztiválos koncertek, köztük a Wackenes fellépés után meghirdette 2020-as európai arénaturnéját a Parkway Drive. A Viva The Underdogs – European Revolution 2020 körút áprilisban indul Németországban, érinti majd a legendás Wembley Arénát is, Budapesten pedig a Papp László Sportarénában játszanak a srácok április 6-án.

Tovább

Szerelmes levél a Flying Colors új albumáról

fc2018.jpgFriss videós dallal támogatta meg a legújabb albumát a Flying Colors. A csupa nagyágyúból álló (Steve Morse, Mike Portnoy, Neal Morse, Dave LaRue, Casey McPherson) ötös az aránylag könnyed, popos Love Letters című tételt hozta el nekünk meglepetésként, ennek a videója, valamint az eddig kiadott többi dal lentebb található meg. A teljes korong, a Third Degree október 4-től lesz elérhető.

Tovább

Megérkezett a következő előzetes Slashék új DVD-jéhez

0slash_arena2015_39.jpgA jövő hét végén (nyilván pénteken) fog megjelenni Slash csapatának, a Slash Featuring Myles Kennedy And The Conspiratorsnek a friss koncertanyaga, a Living The Dream Tour. A huszonkét dalos koncertet, valamint egy interjút, turnéfilmet tartalmazó, többféle formátumban kiadásra kerülő csomagról immár az ötödik előzetest adta ki a csapat a nyitódal The Call Of The Wind képében, ez a korábbiakkal együtt lentebb megnézhető, hallgatható.

Tovább

A Prayer For The Loud - Megérkezett az új D-A-D-lemez címadója

dadbandmay2019_638.jpgDecember 7-én Budapestre látogat a dán D-A-D. A sokat látott kvartett a májusban megjelent új lemezének, az A Prayer For The Loudnak az anyagát igyekszik majd bemutatni - nyilván a legjobbjaik mellett - az A38-on, melyről egy friss klipes dalt, éppen a címadót van szerencsénk bemutatni Nektek, melyhez egy sztorizós filmecske készült.

Tovább

In The Deep - Újabb dal érkezett az Alter Bridge-től

alter-bridge-promo-june-2019.jpgA Take The Crown, a Wouldn't You Rather és a Pay No Mind után egy újabb lemezelőzetes nótát adott ki az Alter Bridge. Az október 18-án megjelenő új korong, a Walk The Sky legfrissebb ízelítője egy dalszöveges videó társaságában lett elérhető, ezt az alábbiakban le is tudjátok csekkolni. A zenekart, ha esetleg élőben is szeretnétek látni, hallani őket hozzánk legközelebb november 29-én Bécsben, a Gasometerben lehet majd elcsípni.

Tovább

Korn - The Nothing (Roadrunner, 2019)

Édes (?) kis semmiség

kornthenothingcdbetter.jpgJonathan Davis dalba önthette a gyászát, lévén pont ezen lemez írása közben veszítette el a feleségét, a masszív szenvedélybetegségben szenvedő Devent. Ez egy igaz sajnálatos, de nagyon is gazdag táptalajt adott az énekes egyébként is öngyötrő szövegvilágának, mely alá nem kellett más, csak egy jó szőnyeg, azaz néhány remekül megírt dal, aztán meg is van a siker, a Korn jelenlegi korszakának klasszikus album-receptje. De...!

Tovább
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum