RockStation

A Netflixen szeretné bemutatni a következő lemezéhez készített filmjét Devin Townsend

2020. december 27. - theshattered

devin-16.jpgJavában írja a jövőre várható albumának, a The Puzzle-nak az anyagát Devin Townsend, ami ha minden igaz, nem lesz egy egyszerű hallgatnivaló. Viszont a lemez mellé jár majd egy teljes film is, aminek az anyagát a Netflixen keresztül szállítaná le a fanoknak az énekes-gitáros.

Tovább

Új karácsonyi dalokon gondolkodik a Twisted Sister

4975_photo.jpgErősen forgatja a gondolatot Twisted Sister, miszerint új karácsonyi dalokat kellene összerakni az A Twisted Christmas tizenöt éves ünnepi újrakiadására. A négy éve inaktív zenekar gitárosa, Jay Jay French erősítette meg ezt az infót, ha minden igaz és össze is jön a projekt, akkor A.J. Pero utolsó stúdiófelvétele is kiadásra kerül majd.

Tovább

Újravette öt slágerét a Papa Roach

0paparoach2020_03_eredmeny.jpgApró kedvességet adott a rajongóknak a Papa Roach, a 20/20 EP-n újravette a hőskorszakának öt legnagyobb dalát, hogy érezzük, hogyan repesztenek azok 2020-ban. A jó hírek sorának itt nincs vége, a négyes március 19-én hozza majd ki a következő, Greatest Hits Vol. 2 - The Better Noise Years című anyagát, melyen az elmúlt tíz év legszebbjeit szedik majd csokorba három remix és két akusztikus átirat társaságában. Az érdekességek sorát gazdagítja majd a Danny Worsnoppal újravett Broken As Me is, de ne rohanjunk annyira előre! Itt van az öt ráncba szedett örökzöld!

Tovább

Beteg gore kisfilmmel reklámozza a karácsonyi kifestőjét a Life Of Agony basszusgitárosa

terrornightbeforechristmas.jpgAlan Robert egy olyan arc, akinek nem szívesen kalandoznánk a gondolatai között. A mostanában beteg, kifacsart látványvilágú kifestőket készítő muzsikus a legújabb alkotását, a Ghosts of Christmast sem hagyja promóció nélkül, a beteg felnőtt szórakozást ígérő mű mellé ugyanis egy stopmotion technikával készült gyurmafilm is jár, amit cukinak talán túlzás nevezni, de aki szereti a vér-halál-megdöglesz szentháromságot, annak biztos bejön majd a téma!

Tovább

Synthwave-es ember a dobozban - A Ten Second Songs ismét alkotott!

maxresdefault_14.jpgKarácsonyi ajándékot adott a fanoknak Anthony Vincent. A Ten Second Songs arcaként (és hangjaként) ismert koma az Alice In Chains slágerét, a Man In The Boxot értelmezte újra, viszont ezúttal csak egy stílus került a kalapba. Az viszont annál érdekesebb, ugyanis a synthwave lett a kiválasztott irány. És tudjátok, mi a fura? Hogy ez jól áll a nótának!

Tovább

Hat év kihagyás után új dallal jelentkezett Chino Moreno side projektje, a †††

131105-crosses-bitches-brew.jpg2014 óta nem adott ki dalt a ††† (vagy Crosses, ahogy jobban tetszik), így abszolút meglepetésként landolt az új daluk az éterben. A Chino Moreno (Deftones) és Shaun Lopez (Far) által alkotott formáció nem saját kútfőből dolgozott, a The Beginning Of The End ugyanis a Cause & Effect dala volt eredetileg, de ha úgy nézzük, ez is több, mint a semmi.

Tovább

Szóló- és Guns N' Roses-dalokkal jelentkezne jövőre Slash

0slash_arena2015_63.jpgSlash sem ül a babérjain a rászakadt szabadidő alatt, aktívan dolgozik a következő szólóanyagán. A bongyor gitáros egy nemrég adott interjúban azt is elárulta, hogy Duff McKagan és ő nagyban dolgoznak a Guns N' Roses új dalain is, a reményei szerint mind a két zenekarával sikerült valamit kiadni a jövő év folyamán.

Tovább

Azon a napon - Megérkezett az Ossian első lemezelőzetese!

ossian_2019.jpgBemutatta a jövő tavasszal megjelenő nagylemezének, az A Teljességnek az első előzetes dalát az Ossian. Az Azon a napon címre hallgató trekkhez dalszöveges videó készült, ez lentebb csekkolható. A zenekar április 30-án és május 1-én dupla lemezbemutató koncertre készül, a Barba Negrában sorra kerülő esemény mind a két éjszakáján más-más dallistára számíthat majd az odalátogató fémszívű rajongó.

Tovább

Elhunyt a Mountain énekese, Leslie West

lesliewest.jpgHetvenöt éves korában elhunyt Leslie West, a kisebb-nagyobb megszakításokkal már több, mint ötven éve zakatoló hard rockerek frontemberének halálhírét a testvére tette közzé. Westet szívroham miatt szállították kórházba, ahol már nem nyerte vissza az eszméletét, december 21-én végleg feladta a harcot. Nyugodjon békében!

Tovább

Barbaró Attila és a Bulibanditák: újabb dallal jelentkezett a Junkies és a Zorall gitárosa!


Analóg monológ” címmel jelenik meg hamarosan a Barbaró Attila és a Bulibanditák első nagylemeze, erről mutatták be most a klipes “A munka nem szeret engem” című dalt. Barbaró Attila ma ünnepli 50. születésnapját, a Junkies és a Zorall gitárosa pont egy évvel ezelőtt mutatta be ezt a formációt a “Kedvenc italom a szóda” dal videójával, ám ezúttal a bárpult helyett a mező felé vették az irányt, és magukat munkásembernek álcázva mutatták be munkájuk gyümölcsét.

Tovább

Megszavazta az idei kedvenceit az Ultimate Guitar közössége is

mastodon_2020_1.jpgAz egyik legerősebb dolog az interneten a Vox Populi, a nép hangja. Persze az esetek javában több hang egymásnak feszülése adja a figyelem alapját, de ha összehangolják őket, még valami érdekes is kisülhet belőle. Az Ultimate Guitar, mind minden évben, most is megkérte az olvasóit, hogy szavazzák meg a kedvenc, adott évi gitáralapú nótáit, melyeket így rangsorba is tudtak szedni. Persze, mint minden ilyen jellegű sor, ez sem teljesen objektív, nem mindenre és mindenkire kiterjedő, meg hát mindenkinek más a szíve csücske, de egy ilyen révén akár még új kedvenceket is lelhet magának az ember.

Tovább

Heedless Elegance: előrendelhető a második nagylemez

A ’Libra’ egy egészen új szinten folytatja, amit a debüttel elkezdtek

he2020.jpgAz ígéretes debütlemezt követően 2021. január 31-én ’Libra’ címmel érkezik a Heedless Elegance várva várt második nagylemeze. A megújult tagsággal felvéretezett zenekar az elmúlt időszakban egy egészen új felfogásban és elszántsággal vágott bele a ’Wanderer’ folytatásba, amely folyamatot a zenekart követő hallgatók számára az eddig kiszivárgott dalok magabiztosan megerősíthetnek. A hangzásért a No Silence Studios felelt, míg az artwork és a teljes booklet Buzás Krisztián munkája. A konceptlemeznek ígérkező kiadványt a mai naptól kezdve rendelhetitek elő a metal.hu webshopján keresztül jutányos áron, ezáltal egyúttal a megjelenés előtti hozzáférést is kínálnak a srácok azok számára, akik megtisztelik őket a bizalmukkal és ők már a hivatalos dátum előtti héten kezükben tarthatják a lemezt. A kétszáz darabra limitált és kézzel számozott ’kereszt-alakú’ digipak kiadvány – exkluzív pólómintával vagy akár bundle formájában – itt rendelhető elő: [link]

Tovább
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum