RockStation

Albumsimogató: Apey And The Pea - Devil's Nectar (2013)

Amikor még nem volt divat a Sátán

2023. január 08. - KoaX

apey_nectar_1500.jpg

Eltelt tíz év. Hihetetlen belegondolni, hogy mennyi minden történt ezalatt az egy évtized alatt. Még hihetetlenebb az, hogy hazánk egyik kiemelkedő zenekara, a néhai Apey And The Pea, - ma már LAZARVS - ekkor hozta ki az első teljes értékű albumát, amivel teljesen átrendezték a hazai színteret. Tíz éves a Devil's Nectar!

Tovább

Kerry King szerint túl korán vonult vissza a Slayer

0slayer2019_26_eredmeny.jpgMióta a Slayer visszavonult, csak szarabb lett a világ. És nem csak azért, mert a metal egyik ikonikus zenekara köszönt el a közönségtől, de ebbe most ne menjünk bele, úgyis tudja mindenki, miről van szó. Hogy lenne-e összefüggés a kettő között, nem tudni, viszont a jó ideje a szólólemezére készülő Kerry King úgy látja, túlzottan korán akasztották szögre a lantot.

Tovább

Máris itt a Sleep Token második friss dala!

sleep_token.PNG

Alig egy nappal az elsőként kiadott Chokehold után bedobta a második friss dalát a Sleep Token. A maszkos brigád a The Summoninghoz egy hasonló, digitális képi világú videót társított, mint az előző tételhez, maga a szám pedig... Ha szereted a mai, modern metalzenét, csalódni egy pillanatra sem fogsz! A friss, egyelőre még ismeretlen dátumon megjelenő nagylemez a Take Me Back To Eden címet viseli majd.

Tovább

Teeth Marks - Rejtélyes death metal projekt az újsulis vonalon

teethmarks2023.jpgTegnap tele lett a "magyar rockzenei internet" a Teeth Marks zenekar első dalával, a Crimson Heresyvel, sőt, időközben véletlenül az is kiderült, kik alkotják a felállást. Nagyon nem lőnénk le a poént, maradjon csak titokban a dolog, inkább ha nem tettétek volna meg, csapassátok a nótát! Aztán hátha hamarosan hivatalosan is jönnek majd a konkrétumok.

Tovább

Robot Dead Monkey - Intergalactic Party Powder EP (2022)

a1824672673_65.jpg

Új év tavalyi lendület! Valahogy elbújt a szerkesztőségi levelek között az Robot Death Monkey négy számos EP-jének a linkje, ami nagy kár volt. A stoner muzsikában utazó négyes négy dalt pakolt be a mikulás puttonyába még tavaly december elején. Mintha csak a jól megbízható Magyar Posta hozta volna, de egy hónap késéssel ideért! Mi is ez?

Tovább

Nem lazít az Enterprise Earth, sőt!

enterprise-earth-2022.jpgAlaposan megdolgoztatja a nyakizmokat az Enterprise Earth dala, a Death Magick. A brutális riffhalmaz olyan tömény, hogy szinte kenyeret lehet tunkolni bele, így érdemes úgy közelíteni hozzá. Ha nem lenne elég a hétperces pofonosztás akkor van egy jó hírünk, az urak a hónapban a tervek szerint egy újabb nótával jelentkeznek majd.

Tovább

A feleségével közösen ad ki nagylemezt Dave Lombardo

venamoris2022.jpgMint kiderült, nem egyszeri alkalom volt a The Gift című dal, amit karácsony előtt mutatott be Dave Lombardo és a felesége, Paula. A legendás dobos és asszonykája február 10-én egy teljes lemezrevaló dalt szállít majd le, a projektnek a Venamoris nevet adták, a korong Drown In Emotion cím alatt lesz elérhető. Az anyagon Tyler Bates (Marilyn Manson), Roberto 'Ra' Díaz (Suicidal Tendencies, Korn), Jack Gibson (Exodus), George Pajon (Black Eyed Peas) és Tim Stewart (Lady Gaga) vendégszerepelnek. Alább a borítót, dallistát és a korábban említett, az albumról egyébként lemaradó nótát találjátok. Jó eséllyel sok tuka-tuka nem lesz a muzsikában.

Tovább

Szobrot állítottak Till Lindemannak - amit egy napon belül elloptak

doctordick.pngA tegnap volt hatvan éves a Rammstein énekese, Till Lindemann. A Roxxy nevű művész egy szoborral kívánt kedveskedni a jól ismert zenész előtt, amit Rostockban állítottak fel. Ez eddig szép és jó a sztori, viszont az alkotásnak egy napon belül lába kelt. Hogy ki és miért tette, egyelőre nem tudni, viszont a műről pár képet tudunk azért mutatni - ha már valaki volt olyan kedves és inkább magáénak akarja tudni az eredetit. Ha addig magát az énekest nem rabolja el senki, a Rammstein július 11-12-én Budapesten fog koncertezni, a helyszín mindkét esetben a Puskás Aréna lesz.

Tovább
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum