RockStation

Nest Of Plagues klipp premier!

Hazai modern death metal/groove metal/deathcore

2019. december 08. - bönin

nest_of_plagues.jpg

Forró a talaj a hazai extrém modern metalos srácok talpa alatt, hiszen bekeményítettek így az év vége fele. A Nest Of Plagues telt házas 5. születésnapi koncertje után megszületett az első videóklippje is a zenekarnak. A Memento For Her Deeds egy vadi új szerzemény, egy teljesen különálló dal új iránnyal. Emellett készül a következő korong is, ami a banda elmondása szerint még parasztabb, de sokszor letisztultabb groove metal/metalcore/deathcore keveréket ömleszt majd magából!

Tovább

Apokaliptikus epikusság - Új klipet adott ki a Lorna Shore!

lornashore2019.jpgNem apróban játszik a deathcore vonalon büntető Lorna Shore! A csapat egy közel hét perces nótát pakolt ki a január 31-én megjelenő, Immortal című korongjáról, nem mást, mint a címadó tételt. A komoly hosszal és súllyal összerakott nóta és filmje az alábbi, ha esetleg élőben is szeretnétek megfülelni a csapatot, március 25-én a Dürer Kertben meg is tehetitek!

Tovább

Engedd el! - Megvolt már az új AWS-dal?

aws_2017.jpgÚj dalt adott ki a két éve az Eurovíziós Dalfesztiválon is megfordult AWS. A csapat a Cloud 9+ és JumoDaddy közreműködésével vette fel és filmesítette meg az Engedd el című nótát, mely tökéletesen hozza az AWS-től elvárható modern metalos, zúzós, de dallamos világot - ezúttal a koprodukciónak köszönhetően némi elektronikával is megfűszerezve.

Tovább

Run With The Devil - Itt a Me And That Man új dala!

meandthatmandec2019_638.jpgKiadta a második nagylemezének első ízelítőjét a Behemoth frontembere, Nergal által vezetett Me And That Man. A norvég Shining vezérével, Jørgen Munkebyvel közösen felvett (vigyázat, szaxofonveszély!) Run With The Devil egy Tarantino-ízű videóval is ki lett egészítve, az album címe és megjelenési ideje még nem ismert. /Fotó: Grzegorz-Gołębiowski/

Tovább

Négylemezes újrakiadást kap a Porcupine Tree klasszikusa!

pt2002.jpgEgy 3CD/Blu-ray kiszerelésű újrakiadást kap a Porcupine Tree 2002-ben kiadott nagylemeze, az In Absentia. A 2017-es újrakeverést, kiadatlan dalokat, B-oldalas tételeket, demókat és a Blu-rayen 5.1-es keverésű anyagot, valamint egy közel két órás "Így készült" mozit tartalmazó csomag egy százoldalas, keménykötésű könyvbe lesz beágyazva, melyben jegyzetek, kommentárok és persze rengeteg fotó is helyet fog kapni.

Tovább

Melechesh - mezopotámiai fekete varázslat még ismeretlen helyszínen

melechesh-2019.jpg

Az asszír nomád horda majdnem minden évben portyázik hazánkban, azonban idén kimaradt a közel keleti, okkult black/thrash brigád látogatása. Pedig a Melechesh 2017-ben kétszer is megfordult nálunk, utoljára pedig a Belphegorral léptek színpadra 2018 nyarán a KVLT-ban. Hogy pótolják az idei évet, a 2020-at egy európai turnéval kezdik, ami Budapestet is érinti január 24-én, azonban a helyszínt még fedi a sivatagi köd. Mindenesetre elkezdhetjük élezni a szablyáinkat, illetve átfuthatunk pár ősi pergamen rejtette varázslatot a buliig. Kísérőjük a görög szimfó-black W.E.B. és az itáliai atmosz-black Selvans lesz!

Tovább

Koncertek a blastbeat, dbeat és a tukatuka szerelmeseinek

sixscore.jpg

Az év utolsó tukker buliján a blastbeat, dbeat és a tukatuka szerelmeseinek fognak kedvezni a körülmények, hiszen újból eljön hozzánk a grindcore pionír Six-Score és a crustpunk Indoctrinate Ausztriából, ezúttal egy közös mini turné keretein belül, hogy legyalulják ebben az évben még utoljára az Auróra klubját.

Tovább

BRÉKING! Budapestre jön az Aerosmith!!!

A helyszín a Puskás Aréna lesz

aerosmith_2019.jpg

Felfrissülve a rekordokat döntő, lenyűgöző Las Vegas-i Deuces Are Wild fellépéssorozat után, minden idők egyik legnagyobb amerikai rock bandája újra útra kel… Az Aerosmith európai turnéra indul, melynek keretében a vadonatúj budapesti stadionban, a Puskás Arénában lép fel július 24-én. 26 év után ez lesz az első magyar Aerosmith koncert..

Tovább

Frusztrációk lemezbe csomagolva – a Microwave először játszik Budapesten

microwave.jpg

A Microwave új lemeze, a Death is a Warm Blanket a mentális és fizikai frusztrációk kirobbanása, tíz dinamikus dalra osztva, mely megmutatja milyen erős, mellbevágó és szórakoztató lehet a hangos rockzene, amikor az teljesen fékevesztett. Az atlantai banda először érkezik Magyarországra, új korongjukkal május 5-én a Dürer Kertbe.

Tovább
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum