RockStation

A Magor első önálló budapesti szabadtéri koncertje - 2019.08.21. Barba Negra Track

Újabb mérföldkő egy rögös úton

2019. augusztus 18. - Árposz

A képen a következők lehetnek: 5 ember, szakáll, égbolt és túra/szabadtéri

Nehéz lenne azzal vádolni a Magor legénységét, hogy “a könnyen jött siker mámorában lubickolnak”, hisz igen hosszú és eseménydús utat tudnak maguk mögött. 

Tovább

Russian Circles - Blood Year (Sargent House, 2019)

Azok a körök tovább tágultak

bloodyear.png

A Russian Circles-ről mindig a 2013-as Düreres koncert ugrik be. Mennyire vártam azt a koncertet, mennyire nem értettem a Memorial albumot és, hogy mennyire örülök, hogy ott voltam még ma is. Pedig emlékszem, hogy azon a napon tizennégy órát toltunk a melóban és hulla fáradtak voltunk, de a kis teremben olyan koncert volt, amit ma is emlegetünk. Most meg itt a legújabb album a Blood Year, amit…..

Tovább

Durván megextrázva jelenik meg a Whitesnake harminc éves lemeze

_mg_0491.JPGVan valami szép abban, ha egy régi lemezt egy tonna extrával megszórva jelentetnek meg újra, nyilván valami évforduló apropóján. Ilyenkor mindenféle fiókmélyi kincs előkerül, nyomják rá azokat a különböző, drágábbnál-drágább kiadásokra, melyekből nyilván jön ezerféle, ha nem több. Értelemszerűen mindig a legnagyobb pakk a legizgibb, mint például a nem is olyan régen Budapesten járt Whitesnake lemezének, a Slip Of The Tongue harminc éves ünnepi kiadásának 6 CD + DVD-s verziója, melynek már a kvázi tartalomjegyzéke is szimplán nyálcsorgató.

Tovább

Breaking Benjamin, Underoath és Flyleaf-tagok is zenélnek majd a Korn gitáros Head az új szólólemezén

brian-head-welch.jpgAmikor kilépett a Kornból, Brian "Head" Welch egyből nekilátott a szólókarrierjének építéséhez. Egy saját név alatt kiadott lemez után összehozta a Love And Death nevű zenekart, akikkel egy EP-t és egy nagylemezt adott ki közösen - valamint egy külön kiadott kislemezdalt. Nos, a rajongók számára jó hír, a Kornba már jó ideje visszatért, éppen az újraegyesülés óta harmadik nagylemezére készülő Welch bejelentette, már dolgozik a következő szólóalbumon (majdnem kész is van!), melyekre illusztris neveket talált meg, mint társat.

Tovább

Leander 10: Már elővételben nézőcsúcs! 30 dalos program! Új dal- és klippremier!

leander10.jpgBrutálisan hosszú programmal, egy vadonatúj dal klippremierjével és sok-sok meglepetéssel köszöni meg Leander a rajongóknak a minden eddiginél nagyobb érdeklődést augusztus 19-én a Barba Negra Track-ben. Leander 2009. augusztus 19-én publikálta a Csak Te című dalát, videoklipjét.

Tovább

Így keni nyugisban Phil Anselmo és új csapata, az En Minor

0anselmo2019_13_eredmeny.jpgNem is olyan régen jelentette be Phil Anselmo, hogy az új csapatával, az En Minorral egy kicsit nyugisabb vizekre fog evezni. Jelentjük, a már kétdalos kislemezzel jelentkező zenekar élőben is bemutatkozott, lentebb egy rajongói felvétel révén kiderül, hogyan is teljesít a legendákból álló formáció.

Tovább

Deathcore őrület februárban: Thy Art Is Murder és Carnifex koncert egy este

taim2017.jpg2020 február 12-ét már most felírhatjuk a koncertnaptárba, és ez az este rögtön benevez az év legütősebb metalcore bulija címre is. A Barba Negra Music Clubba headlinerként érkezik az ausztrál deathcore zenekar, a Thy Art Is Murder, amely ötödik lemezét júliusban adta ki, Human Target címmel. A turné első vendége a nálunk már jól ismert amerikai deathcore csapat, a Carnifex lesz, akik éppen a napokban dobták piacra a friss lemezüket: a World War X igazán igazán lesújtó, brutális korongnak bizonyult, a már megszokott dühöt és reménytelenséget sugárzó hangulattal; No Light Shall Save Us című, klippes dalukban vendégként az Arch Enemy énekese, Alissa White-Gluz is feltűnik.

Tovább

Hammer Of Doom Festival XIV 2019

Ő „még csak” 14

hod19.jpg

Folytatódik az underground sikerszéria a németországi Würzburgban. November 15-16. között immár tizennegyedik alkalommal tartják az irányzat legrangosabb nemzetközi seregszemléjét, sőt az idei Hammer Of Doom fesztivál felhozatala sem csupán a stílus adta keretek között számít sokszínűnek, de a „határokon” túlra is ki-kitekint.

Tovább

Svekents Prins - Új dalt mutatott be az Opeth!

opeth2019.jpgBemutatta a szeptember 27-én, két nyelven (angol és svéd) megjelenő új nagylemezének, az In Cauda Venenumnak a következő mézesmadzagját, a természetesen progos ízekkel gondosan átszőtt Svekents Prinst az Opeth. A progmetalos csapat természetesen az angol verziót is elérhetővé tette, az a Dignity címre hallgat, mi pedig mindkettőt csak ajánlani tudjuk.

Tovább

Napi kockaság: Online játékban debütáltat új dalt a Korn

korn-header-web-artix.jpgAz AdventureQuest 3D és az AQ Worlds rajongói, játékosai örülhetnek: az online gamma felületein fogja bemutatni az új lemezének legfrissebb előzetesét a Korn. A szeptember 13-án érkező The Nothing című album egyelőre be nem jelentett dalára, illetve a teljes virtuális koncertre az frissen regisztrált játékosok automatikusan megkapják a "beugrót", melyre természetesen a régi tagok is könnyen szert tehetnek majd.

Tovább

Shadow Life - Újabb dalt adtak ki Slashék a jövő hónapban érkező koncert DVD-ről

0slash_arena2015_46.jpgAlig több, mint egy hónap és mindenkinek már az otthonában is düböröghet a Living The Dream Tour DVD, a Slash Featuring Myles Kennedy And The Conspirators új koncertalbuma. A brutál masszív, huszonkét dalt, egy háttérjeleneteket tartalmazó mini-dokumentumfilmet és a két főhőssel készült interjút tartalmazó anyagról most a Shadow Life került bemutatásra, a pontos megjelenési idő szeptember 20.

Tovább
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum